• Nieuws
 • Over Thuis in Assen
 • Contact
 • Buikdanseres Samiera

  Na een artiestencarrière van ruim 35 jaar als buikdanseres Samiera heb ik in de zomer van 2016 mijn buikdanskostuums voorgoed aan de wilgen gehangen. Decennia lang heb ik door Nederland rondgetoerd met mijn oosterse show bestaande uit een slangenact met pythons en boa constrictors, een vuurshow met vuurspugen en vuurvreten en een glasshow met liggen en lopen over echte glasscherven. Nu ik terugkijk besef ik pas wat een geweldige tijd het is geweest. Mijn hoofd zit vol herinneringen, gekke anekdotes, mooie verhalen. De drang om het allemaal op te schrijven is groot, dus ik ben begonnen met het schrijven van een boek over mijn artiestenbestaan. Over hoe ik in het artiestenleven terecht kwam. Over optredens in gevangenissen, bij de Marine, bij studenten, bij militairen. Over avonturen in het buitenland. Over ervaringen met mijn slangen. En nog véél meer.
  Het schrijven gaat langzaam, het zal nog wel enkele jaren duren voordat mijn manuscript af is. Ik zoek een paar goede proeflezers en uiteindelijk natuurlijk ook een uitgever.

  Eigenlijk zit ik nog steeds in de showwereld, want ik werk ook al ongeveer 15 jaar als waarzegster Samiera. Ik lees handen en leg tarotkaarten. Voor feesten en partijen kan je me inhuren met eigen waarzegstandje. Tevens geef ik workshops in handlezen en tarotkaarten leggen voor kleinere groepen. .

  Samiera
  06 53189755
  samiera@planet.nl

  http://www.samiera.nl/

  https://www.facebook.com/BuikdanseresSamiera