• Nieuws
 • Over Thuis in Assen
 • Contact
 • Camping Myry; een landelijk gelegen camping in de prachtige zuid-Drentse natuur

  Camping Myry; een landelijk gelegen camping in de prachtige zuid-Drentse natuur

  Camping Myry is gelegen nabij het dorp Elim, in de driehoek Hoogeveen, Slagharen en Coevorden. De ruim opgezette camping is zowel geschikt voor oudere kampeergasten als voor gezinnen met kinderen. De camping beschikt momenteel over 40 kampeerplaatsen.

  Bijna 10 jaar geleden, op 07-07-2007 hebben de eigenaren Jille en Henny Wedzinga camping Myry geopend. De camping beschikte toentertijd over 15 kampeerplaatsen, een legertent als recreatieruimte en een snel neergezet tijdelijk toiletgebouw.

  Op de camping heerst een gemoedelijke sfeer. ‘’Wij kennen onze gasten over het algemeen heel erg goed en wij onderscheiden ons door het feit dat wij over allerlei faciliteiten beschikken die zowel gezinnen met kinderen als ook onze oudere kampeergasten graag zien’’, zegt Henny. Op de camping is onder andere een, in het hoogseizoen verwarmd, zwembad aanwezig, een pannakooi voor de voetballers, een Jeu de Boules baan, een tafeltennistafel, een trampoline en een zandbak. Kortom: er is vertier voor iedereen. Daarnaast beschikt de camping sinds enkele weken over nieuw sanitair.

  Henny en Jille vinden het persoonlijke contact met hun gasten erg belangrijk. ‘’Naast gezinnen met kinderen is de camping ook zeer geschikt voor oudere kampeergasten en zijn de camping en bijbehorende gebouwen rolstoelvriendelijk, waardoor we ook mindervalide gasten een prettig verblijf kunnen bieden’’, zegt Jille.

  In het hoogseizoen wordt er veel georganiseerd. Zo kunnen gasten tijdens de zomervakantie iedere dinsdagavond deelnemen aan family-zomer-zumba, staat er iedere woensdagavond een buffetavond op het programma en wordt er op vrijdagavond altijd een kopje koffie/thee aan de (nieuwe) gasten geschonken zodat iedereen even ongedwongen kennis met elkaar kan maken, vaak met aansluitend een kampvuur. Voor de jongste kampeerders is er ‘s avonds ‘kidstijd.’

  Daarnaast beschikt de camping over een groot overdekt terras/recreatieruimte met onder andere een goed gevulde boekenkast en een lounge hoek om lekker bij elkaar te zitten. Iedere ochtend worden er verse warme broodjes afgebakken en de gehele dag door kunnen gasten er basisboodschappen en lekkernijen halen.

  De camping biedt ook de mogelijkheid tot het organiseren van jeugdkampen, familiefeesten of bedrijfsfeesten. Daarvoor kan onder andere het overdekte terras/recreatieruimte gebruikt worden.

  Ben je enthousiast geworden en wil je ook kamperen op Camping Myry of wil je een jeugdkamp of feest organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op. Er zijn eventueel ook nog enkele seizoensplaatsen beschikbaar. Camping Myry kent seizoensplaatsen vanaf 1 maand. Dus lekker de hele zomer komen en gaan met een seizoensplaats van 2 maanden voor de zomervakantie.‘’Wij hopen jullie snel te mogen verwelkomen!’’Jilly & Henny Wedzinga

  Camping Myry
  Brandligtswijk 10
  7916 VK Elim
  Tel. 06-13717783
  E-mail: info@myry.nl
  www.myry.nl