• Nieuws
 • Over Thuis in Assen
 • Contact
 • Coaching Met krachtige creatieve technieken

  Coaching Met krachtige creatieve technieken

  Het creatief bezig zijn is een sterke manier om je beeldend uit te drukken en om te ontdekken wie je bent, hoe je kijkt en voelt. Je maakt contact met je eigen beeld en geeft ruimte aan je emoties. Het is een sterke wijze om negatieve ervaringen te verwerken en positieve impulsen te laten groeien.

  De kracht van een beeld is enorm. Je hebt eigen unieke beelden in je. Jouw innerlijke vaak onbewuste beleving heeft een beeld, dat wordt gevormd en verwerkt tijdens het schilderen en tekenen. Dit beeld dat in jou is, vormt jou in jouw dagelijkse handelen, stuurt je op onbewust niveau aan. Het gaat er vooral om wat jij beleeft en wat dat beeld met je doet.

  Het beeldend bezig zijn geeft openingen en inzichten:

  1. Het brengt dat tot uitdrukking wat met woorden niet of onvoldoende gezegd kan worden. 2. Het brengt je in contact met de diepere betekenis van een lichamelijke of geestelijke klacht-symptoom-vraagstuk. 3. Het brengt je bij jezelf, bij de kern waar je mee verder kunt. 4. Het geeft helderheid ten aanzien van wat is en wat is geweest en geeft daardoor ruimte voor het nieuwe. 5. Het ontspant en geeft een goed gevoel.

  Als coach-kunstenaar heb ik veel kennis van schilder en teken technieken. Kom en ervaar de helende werking van een coachings sessie vanuit de creatieve inborst en onbewuste drijfveren

  Welke kleur en welke impact krijgt jouw beeld op jouw leven?

  Voor actuele informatie kunt u mij volgen op Facebook of Twitter.

  GinY Alberts
  Praktijk de Tekentafel
  Boerheem 5
  9221 MB Bovensmilde
  T. 06 – 1586 9638
  Kleur-kracht sessie nu €30,- advertentie korting