• Nieuws
 • Over Thuis in Assen
 • Contact
 • Financiële begeleiding en advies vóór en ná overlijden

  Financiële begeleiding en advies vóór en ná overlijden

  Even voorstellen: Eigenaar Rinse Posthuma is een betrouwbaar en deskundig adviseur. Als register-belastingconsulent heeft hij een luisterend oor voor de klant. Persoonlijke benadering is erg belangrijk. Dan alleen kan hij goed adviseren en praktisch en slagvaardig te werk gaan.

  Financiële begeleiding en advies vóór overlijden

  Bij het ouder worden is het belangrijk om na te denken over: – Heb ik alles goed geregeld? – Is het testament up-tot-date? – Is het wijs om te gaan schenken aan kinderen/kleinkinderen? – Welke effecten heeft het inkomen en/of vermogen op de eigen bijdrage aan het CAK en kan ik dat beïnvloeden? – Zo zijn er nog meer vragen……..Auri-advies kan samen met u de oplossing zoeken door met elkaar in gesprek te gaan. (soms wijs om dat te doen met een onafhankelijk persoon i.p.v. met je eigen kind(-eren).

  Financiële begeleiding en advies ná overlijden

  Afscheid nemen van een dierbare is een tijd van verdriet en rouw. Er moet veel geregeld en gedaan worden. Er komt veel op u af. De papieren rompslomp kan soms groot zijn. Diegene die achterblijft kan (of wil) niet altijd een beroep doen op de kinderen of familie. Het kan zijn dat u hen daarin niet wil betrekken. AURI-advies helpt u graag om zaken op een rijtje te zetten en stappen te nemen in de zaken waar u mee te maken krijgt. Stappen te nemen die bij u passen!

  Een aantal zaken zijn voor nu belangrijk én een aantal zaken komen later. Wij zetten ze samen mét u op een tijdlijn, zodat er rust voor u ontstaat.

  U kunt hierbij denken aan

  – Verzorgen aangiften inkomstenbelasting – Controle en regelen beschikkingen toeslagen en belastingaanslagen – Overstap van papieren post naar digitale post (Vaarwel blauwe enveloppe) – Verzorgen aangifte erfbelasting – Ondersteunen in contacten met de notaris – Inkomens- en vermogensplanning / inkomensbesteding

  Wij maken met u passende prijsafspraken voor de werkzaamheden, leggen dit schriftelijk vast, zodat alles duidelijk is.

  Voor meer informatie:

  Rinse Posthuma RBc
  AURI-advies
  T: 0592 – 42 27 27
  M: 06 – 1738 0655
  info@auri-advies.nl
  www.auri-advies.nl