• Nieuws
 • Over Thuis in Assen
 • Contact
 • Gratis winterscreen bij VW wintercheck Autobedrijf Zinger is de Volkswagen specialist

  BEILEN – Of je nu in een klassieke Kever rijdt, in een puntgave Golf of in een hippe UP!: iedere Volkswagen- rijder is een tevreden rijder. Hoe dat komt? Volkswagen staat voor veilig, zeker, duurzaam en tijdloos. Autobedrijf Zinger in Beilen is met hart en ziel Volkswagen Servicepartner voor personen- en bedrijfswagens. Het familiebedrijf scoort zeer hoog op klanttevredenheid onder de Volkswagen-rijders.

  Rijdt u een nieuwe Volkswagen personen of bedrijfswagen? Dan hebt u recht op gratis mobiliteitsservice tijdens de fabrieksgarantie van twee jaar. Laat u Autobedrijf Zinger uw Volkswagen onderhouden dan behoudt u ook daarna het recht op de gratis mobiliteitsservice van Volkswagen.

  Zeer sterk is dit autobedrijf in Beilen op het gebied van service, onderhoud en reparatie. Klanten zijn voor dit bedrijf zeker geen nummer, maar mensen. Transparante en overzichtelijke offertes, meedenken en afstemmen zijn bij Zinger geen loze woorden. De monteurs volgen regelmatig cursussen en scholing vanuit Volkswagen en zijn up-to-date, zodat ze raad weten met zowel de klassieke modellen als de hypermoderne wagens. Bent u op zoek naar een nieuwe personen- of bedrijfswagen, denkt u wel eens aan een jonge occasion te importeren? Autobedrijf Zinger gaat graag samen met u op zoek.

  Sterk in campers

  De werkplaats is niet alleen ingericht voor onderhoud van personen/bedrijfswagens maar ook voor kampeerauto’s en caravans. Dit alles onder het BOVAG keurmerk. Ook zijn de medewerkers gecertificeerd voor alarm inbouw, mechanische wegrijblokkeringen, gaskeuringen met certificaat voor camper en caravan. Schadeherstel voor auto, camper of caravan bent u ook op het juiste adres. Zingercampers behoort zelfs tot een geselecteerde groep schadeherstellers voor de grootste camper en caravanverzekeraars waaronder Aveco en NKC.

  Camperverhuur: Een jonge of nieuwe huurcamper vindt u bij Zingercampers van bus, semi integraal of integraal eventueel met automaat u hebt de keuze uit ca. 17 modellen. Boekt u voor 01 februari dan profiteert u nog van onze 10% vroeg boek korting.

  De Wintertijd is ingegaan en dat betekent dat het weer tijd is voor een grondige Wintercheck bij Autobedrijf Zinger. Met de wintercheck kunt u veilig en comfortabel de weg op tijdens de donkere maanden. Tijdens de Wintercheck worden uw banden en remmen gecontroleerd. Ook wordt er gekeken hoe het er voor staat met de ruitenwissers en de ruitenwisservloeistof. Olie en koelvloeistof worden gecontroleerd en aangevuld, de accu en verlichting worden nagekeken en de kwaliteit van de uitlaat wordt gecheckt. De kachel, de airco, de trekhaak en de portiersloten worden vanzelfsprekend ook geïnspecteerd. Deze Wintercheck is voor iedere Volkswagen-rijder helemaal gratis. U kunt er ook voor kiezen 19,95 euro te betalen. In dat geval krijgt u een super gave winterscreen cadeau, zodat u geen ijs hoeft te krabben deze winter. En bent u toe aan nieuwe winterbanden of zoekt u opslag voor uw winter/zomer set, voor € 35, – wordt uw set opgeslagen en gemonteerd.
  U bent van harte welkom op De Hanekampen 4a/b in Beilen.
  P.s. Gratis leenauto bij onderhoud of reparatie tegen brandstofkosten

  Afspraak maken of meer informatie?
  Zie: www.volkswagen-specialist.nl
  Adres: De Hanenkampen 4a in Beilen
  T. 0593 – 38 00 00