• Nieuws
 • Over Thuis in Assen
 • Contact
 • De leukste hondenschool van Drenthe

  De leukste hondenschool van Drenthe

  De Hondenspecialist is een professionele hondenschool in Bovensmilde, nabij Assen. De lessen worden geven door ervaren geschoolde instructeurs die jarenlange ervaring hebben met het opvoeden van honden en hun eigenaren. Wij doen het niet uit hobby, maar het is ons beroep. Naast de hondenschool hebben we een kleinschalig pension, waarbij de honden gewoon in ons woonkamer verblijven en we ze 3x per dag uitlaten. Loslopen is verplicht!

  Het opvoeden van de hond begint bij de kennis te vergroten van de eigenaren! Dat is dan ook de basis van onze hondenschool, een gedegen stuk theoretische achtergrond meegeven. Dit doen we zowel in de puppy als in de basiscursus. Hier onderscheiden we ons in. Naast inzicht geven in honden en mensen gedrag wordt er ook hard gewerkt aan paar andere onderdelen.

  – Sociale vaardigheden: Naar mensen/honden en andere huisdieren. – Opvoeding: Is meer dan alleen trainen en de hond een trucje leren. – Trainen: Is iets wat de eigenaar moet leren, belonen, timing etc. – Balans: Wensen van eigenaar tegenover behoeftes van de hond. – Gezond verstand: Angst en emoties zijn slechte raadgevers.

  Met name in de puppycursus wordt een goeie basis gelegd voor later, de ontwikkeling van de hersenen van de pup is cruciaal en vergt de nodige aandacht. We leven in een drukke maatschappij waarin de hond moet kunnen functioneren, maar denk daarbij ook aan het alleen kunnen zijn en het spelen met de baas. We hebben elke zaterdagochtend puppycursus. De instroomles start om 9.00 uur. Deze les kun je al volgen voordat je je pup in huis hebt. Wel graag opgeven! U kunt zich aanmelden via onze website: www.dehondenspecialist.nl

  Hoofdweg 168
  9421 PC Bovensmilde
  T. 0592 – 42 09 33 of 06 – 2246 6776
  dehondenspecialist@gmail.com
  www.dehondenspecialist.nl