• Nieuws
 • Over Thuis in Assen
 • Contact
 • Met LSI zit je er lekker warm bij deze winter De hoogste tijd voor CV-ketel onderhoud

  Natuurlijk heb je geen zin om de komende winter in de kou te zitten. Je moet er toch niet aan denken. Maak daarom zo snel mogelijk een afspraak met LSI Installatietechniek. Dan weet je zeker dat het straks ook lekker warm is in huis.

  Regelmatig de CV ketel te laten checken en onderhouden door een vakman is verstandig. LSI Installatietechniek inspecteert alle onderdelen nauwkeurig en maakt de warmtewisselaar schoon. Het gevolg is dat u de levensduur van uw ketel verlengt en bespaart op de energierekening. Een goed onderhouden CV ketel werkt namelijk zuiniger. Wist je dat een slecht onderhouden CV ketel koolmonoxide kan verspreiden? Als je een wat oudere CV ketel hebt staan, is het daarom ook noodzakelijk een koolmonoxide meter te plaatsen. Daarvoor kunt u vanzelfsprekend ook terecht bij LSI Installatietechniek. Beter is het nog om een nieuwe CV ketel te laten instaleren door LSI installatietechniek.

  anders zit je alsnog met de gebakken peren. Voor advies over waterleidingen kun je altijd contact opnemen met LSI Installatietechniek. LSI Installatietechniek bestaat precies 5 jaar en heeft nu ruim 30 jaar ervaring in de installatietechniek. Het bedrijf valt op door de snelle service en vakmanschap. Bij kleine klussen, grote klussen, service en onderhoud staat LSI Installatietechniek paraat. Zowel overdag als in de avonduren.

  Blijf niet zitten met een storing en schroom niet een afspraak te maken voor onderhoud.
  Bel: 06-21392049
  Voor meer informatie, zie: www.LSI-installatietechniek.nl