• Nieuws
 • Over Thuis in Assen
 • Contact
 • Metselen of voegen?


  Metselen of voegen?

  Van Egmond Metselwerken is een jong en veelzijdig bedrijf, zowel voor particulier als bedrijven. Of u nu een aanbouw gemetseld of gevoegd wilt hebben, schades aan uw woning wilt laten repareren, of oud en kapot voegwerk wilt laten vervangen bij ons is dit alles mogelijk.

  Metselwerk

  Wat uw metselklus ook is, een aanbouw, tuinmuur, complete woning of misschien heeft u heel andere metselwensen, bij ons bent u aan het juiste adres. Of het nu gaat om moderne of ouderwetse stijl, wij kunnen het uitvoeren volgens uw wensen. Neem eens een kijkje op de website, daar kunt u de diversiteit aan metselwerk zien van Van Egmond Metselwerken.

  Voegwerk

  Het voegwerk in uw woning beschermt uw metselwerk tegen weersinvloeden, daarnaast geeft het uw woning ook uitstraling. Is uw voegwerk aan vervanging toe? Door het volgen van cursussen en trainingen zijn wij er nu ook voor het zetten of vervangen van uw ambachtelijke knip- en snijvoegen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in metsel- en voegwerk kunnen wij u een totaal plaatje aanbieden. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte te maken.

  Scheurherstel

  In de afgelopen jaren heeft Van Egmond Metselwerken zich ook gespecialiseerd in scheurherstel. Door veel werkzaamheden in het aardbevingsgebied in Groningen, hebben wij hierin de nodige ervaring opgedaan. Door deze ervaring kunnen wij u de goede oplossing bieden en streven wij ernaar om uw schade zo te herstellen dat het sterk en (vrijwel) niet meer zichtbaar is.

  Van Egmond Metselwerken Steengoed in al uw metsel-, en voegwerk.
  T. 06-57339828
  info@vanegmondmetselwerken.nl
  www.vanegmondmetselwerken.nl

  Voornamelijk werkzaam in de provincies Groningen en Drenthe.