• Nieuws
 • Over Thuis in Assen
 • Contact
 • Rick Oldejans Haardhout

  Vanaf oktober is er weer droog haardhout verkrijgbaar. Eiken 85% met berken/ elzen. Gezaagd en gekloofd op ongeveer 29 cm lang. Prijs per kuub. € 60,- incl. btw. Het hout zit bij mij in gaaskisten om dit beter te laten drogen, de afmetingen van deze kisten is 1,05×1,05×1,20 mtr. is 1,3m3 losgestort. wordt 1 kuub genoemd. is gestapeld 1m3.

  Bezorging is tegen meerprijs mogelijk, de prijs voor bezorging is op aanvraag en is afhankelijk van de afstand en hoeveelheid, er kan op de aanhangwagen maximaal 2,5 kuub hout worden vervoerd. Grotere hoeveelheden met de trekker of vrachtauto.

  Haardhout

  Het aangeboden haardhout wordt gezaagd en gekloofd op ca. 29 cm lang. standaard zit er in 1 kuub gekloofd hout ca. 85% eiken met berken/elzen. Het hout wordt op geslagen in gaaskisten voor optimale droogging. De inhoud van 1 kist is 1 kuub. afmeting kist is 1,05 * 1,05* 1,2 meter. Is 1,3 m3. los gestort. Is gestapeld 1m3. Bezorgging is tegen meerprijs mogelijk. Deze prijs is afhankelijk van afstand en hoeveelheid hout. Afwijkende maten en wensen zijn geen probleem alleen op bestelling leverbaar. Het in het voorjaar gekapte hout is vanaf oktober als gedroogd hout verkrijfbaar. Vers hout(niet gedroogd) is het gehele jaar verkrijgbaar. Levering van het gekloofde hout is mogelijk in verschillende hoeveelheden. Grotere hoeveelheden worden per tractor met kiepwagen geleverd, kleinere ladingen tot maximaal 2,5m3 worden door auto met aanhangwagen geleverd.

  Vellen

  Het vellen of omzagen van uw boom of bomen in tuin of bos kan door ons worden verzorgd. Indien de boom of bomen niet vrij kunnen vallen dan wordt er in dat geval gewerkt met een hoogwerker of wordt de boom in gedeelten door inklimming geveld. Het gekapte of door u zelf gekapte hout kan bij u thuis op maat worden gebracht en gekloofd.

  Uitslepen

  Ook het uitslepen van uw boom of bomen uit tuin of bos is geen probleem en kan door mij worden verzorgd. Hiervoor heb ik de beschikking over een tractor met daaraan gekoppeld een klem. De maximum opening van de klem is 2 meter. Door de stuurcilinder op de klem is ook mogelijk om het hout te sturen en op te stapelen.

  Kruisboomlaan 14
  9444 PM Grolloo
  T. 0592 – 50 14 53
  info@oldejanshaardhout.nl
  www.oldejanshaardhout.nl