• Nieuws
 • Over Thuis in Assen
 • Contact
 • Wedding Planner

  Wedding Planner

  Ik ben Ina Poppen Ensing woon in Borger en sinds kort begonnen als weddingplanner. Zijn jullie op zoek naar een enthousiaste organisator als weddingplanner of ceremoniemeester dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

  Ik kan goed organiseren en plannen en zit vol met ideeën, maar zorg ook voor de zakelijke aspecten en het bijhouden van uw budget. Ben je van plan je geliefde op een speciale manier ten huwelijk te vragen? Ook daar kan ik je bij helpen.

  Een goede planning van een trouwdag is erg belangrijk daarbij staat genieten voorop. Als weddingplanner zal ik zoveel mogelijk ondersteunen bij het waarmaken van DE droomdag.

  Willen jullie graag een eigen trouwambtenaar b.v. collega, vriend of familielid om het huwelijk te voltrekken, maar je weet niet hoe je dat aan moet pakken?

  Door mijn werk als ambtenaar van de burgerlijke stand ben ik ook op de hoogte van de wettelijke voorschriften voor wat betreft de benoeming en beëdiging hiervoor bij de rechtbank.

  Wat mij vooral veel voldoening geeft op DE dag is de liefde en passie van het bruidspaar.

  Dat maakt het voor mij helemaal compleet. Dit werk naast mijn huidige baan te doen geeft mij enorm veel spirit en dat wil ik het bruidspaar dan ook graag meegeven.

  Neem vooral contact met mij op wanneer u eventuele vragen heeft.

  Ina Poppen-Ensing
  Weddingplanner Houvast
  Trechterbeker 1, Borger
  e-mail: weddingplannerhouvast@gmail.com
  www.weddingplannerhouvast.nl